VERZORGING | VERZORG JE HAAR TIJDENS EEN SEIZOENSWISSELING

Lieve dames! Het is tijd om onze haarverzorgingsroutine aan te passen aan het nieuwe seizoen. Tijdens de overgang van de winter naar het voorjaar kan ons haar vaak wel wat extra liefde en aandacht gebruiken. Hier zijn een paar tips om je haar optimaal te verzorgen tijdens deze seizoenswisseling:

  1. Hydrateer je haar. Verwen je haar met een voedende conditioner van Authentic Beauty Concept om het extra te hydrateren en te herstellen van de winterse uitdroging.

  2. Bescherm je haar tegen de zon. De zonkracht kan tijdens de lente flink toenemen, dus bescherm je haar tegen UV-straling door bijv. een mooie hoed of leuk sjaaltje te dragen.

  3. Gebruik een lichtgewicht haarolie. Kies voor een lichtgewicht olie om je haar extra glans en hydratatie te geven, zonder dat het zwaar aanvoelt.

  4. Beperk het gebruik van styling tools. Probeer tijdens deze seizoenswisseling het gebruik van styling tools te verminderen, om beschadiging van je haar te voorkomen. Toch je haar stylen met een styling tool? Vergeet dan niet om een product te gebruiken die je haar beschermt tegen de hitte. 

Door deze tips op te volgen, kan je jouw haar helpen om te herstellen van de winterperiode en het gezond te houden tijdens het voorjaar. Veel succes met het verzorgen van je mooie lokken!

Wil je weten welke producten het beste bij jou passen om het voorjaar fris tegemoet te gaan? Neem vrijblijvend contact op voor een passend advies.

Laat een reactie achter