HET ONTSTAAN

Palma V staat inmiddels al 9 jaar voor je klaar, maar hoe zijn we eigenlijk begonnen? Ik deel graag mijn verhaal met je. Ik ben Palma Vermeulen, oprichtster van Palma V. Al van jongs af aan heb ik een passie voor haar en uiterlijke verzorging in het breedste zin van het woord. Als jong meisje was ik altijd al bezig met het knippen van het haar van mijn poppen. Ik bladerde oneindig door tijdschriften over kapsels en als het even kon keek ik wel een video met tutorials. Het werd als snel duidelijk. Ik moet en zal naar de kappersacademie. Waar een wil is, is een weg. Op mijn 17e was het dan zover. Ik werkte 4 dagen in een salon en ging 1 dag naar school. In de salon deed ik enorm veel praktijkervaring op, waarbij ik alle theorie kennis meteen kon toepassen. Door de jaren heen heb ik bij veel verschillende salons gewerkt, met als eindstation Rob Peetoom te Utrecht. Mijn stap naar de toekomst.

DE SALON

Na 6 jaar werkervaring te hebben opgedaan besloot ik een eigen salon te starten. Palma V was geboren. Met alle liefde en passie voor het vak opende ik een leuke kleine salon. Ik waagde een sprong in het diepe, had geen idee wat mij te wachten stond of hoe ik dingen aan moest pakken. Desalniettemin was ik enorm trots. Een eigen salon. Stukje bij beetje viel alles op zijn plek. Ik deed mijn eigen administratie, liet een website maken en begon met Instagram om extra zichtbaarheid te creëren. 

TEAM

Waar ik alleen maar van had kunnen dromen, werd werkelijkheid. Het werd drukker en drukker in de salon. Het was tijd om naar een groter pand te verhuizen en langzaam een team aan te stellen. Inmiddels is Maud Sleeking aangesloten als team member. Daarnaast zijn we ook een erkend leerbedrijf. Door mijn eigen life journey weet ik als geen ander, hoe belangrijk het is om in een salon terecht te komen waar je jezelf goed kan ontwikkelen. Dit is de fundering van je toekomst! En wat ben ik benieuwd wat de toekomst Palma V nog meer gaat brengen...