3X INSPIRATIE VOOR DE FEESTDAGEN

Ho, ho, ho. De feestdagen staan weer om de hoek. Waar we het vorig jaar niet uitgebreid met vrienden & familie konden vieren, gaan we ervan uit dat dit jaar wel het geval kan zijn - rekening houdend met de maatregelen die op dat moment van toepassing zijn. Tijd voor wat glitterende inspiratie!
1. The wet-look
The wet-look is nog steeds niet weg te denken uit het straatbeeld. Maak je haar nat of gebruik een stevige gel en breng deze aan over het gehele haar. Zorg ervoor dat je elk haartje aangeraakt hebt en kam je haar vervolgens naar achteren. Slipdress aan en you are ready to party! 
2. The bow
Een echte klassieker. Steek je haar half op en plaats een grote strik (van velvet of mesh) in het haar. Maak de look af met een rode lip en een little black dress; je bent klaar om aan het 5-gangen diner te zitten.
3. Curls for the win
Krullen kunnen altijd! Krul naar buiten toe voor een open blik en vergeet de krullen niet zachtjes door te borstelen. Zo ogen de krullen een stuk natuurlijker. Even setten met wat hairspray, een jurk met glitters aan en… Merry Christmas! 
Persoonlijk advies? We staan graag voor je klaar. Boek een afspraak op Palmav.nl

Laat een reactie achter