TRENDS | DIT VOORJAAR ZIEN WE DEZE HAARTRENDS

Hey daar! Het voorjaar komt eraan en dat betekent dat het tijd is om te kijken naar de nieuwste kapsels en haartrends. Er zijn dit jaar veel verschillende stijlen en snitten om uit te kiezen, zowel voor mannen als vrouwen. Hieronder vind je een overzicht van de nieuwste trends voor het komende seizoen.

De bob is hot en happening!

Ladies, de bob is nog steeds hot en happening! Dit jaar is hij net iets langer en zachter van vorm dan vorig jaar. Ook de shag is helemaal terug van weggeweest. Dit kapsel wordt gekenmerkt door veel laagjes en een nonchalante look.

Voor de mannen onder ons is de buzz cut nog steeds erg populair. Dit kapsel is lekker praktisch en kenmerkt zich door een kortgeschoren hoofd. Daarnaast is de undercut ook nog steeds in trek. Bij deze snit is het haar aan de zijkanten kortgeschoren en bovenop wat langer.

De mannen gaan au naturel

Wat betreft haarkleur zijn er dit voorjaar ook veel trends te ontdekken. Voor vrouwen is de balayage nog steeds een grote hit. Hierbij worden de uiteinden van het haar lichter geverfd dan de rest van het haar. Ook de pasteltinten zijn weer helemaal terug van weggeweest.

Mannen gaan dit voorjaar vooral voor natuurlijke haarkleuren, zoals bruin, blond en zwart. En de grijze haarkleur blijft natuurlijk ook nog steeds populair.

Of je nu gaat voor een nieuwe snit of een andere haarkleur, dit voorjaar zijn er voor iedereen genoeg mogelijkheden om een nieuwe look te proberen.

Vergeet niet om altijd te overleggen met een van onze hairstylisten bij Salon Palma V voordat je een nieuwe stijl uitprobeert, zodat je zeker weet dat het bij jouw gezichtsvorm én persoonlijkheid past.

Laat een reactie achter